ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η τετραήμερη εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου στην Αθήνα στις 18-21 Μαΐου.  Η εκδρομή πραγματοποιείται κυρίως για εκπαιδευτικούς λόγους, όπως η επίσκεψη στη Βουλή, όμως έχει και ψυχαγωγικό χαρακτήρα καθώς θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε κέντρα διασκέδασης αλλά και να περπατήσουμε στην Αθήνα.

Τα παιδιά περιμένουμε πως και πως αυτή την εκδρομή καθώς θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα μέρος που δεν έχουμε ξαναπάει. Πρώτα από όλα θα επισκεφθούμε την Βουλή ένα από τα σημαντικότερα σημεία της Αθήνας. Επίσης θα επισκεφθούμε πολλά αξιοθέατα ενώ θα γνωρίσουμε κι από κοντά την Ακρόπολη με το Μουσείο της, ένα ιστορικό μνημείο της πρωτεύουσας. Επιπλέον θα περπατήσουμε στην Πλάκα και το Μοναστηράκι όπου θα μπορέσουμε να κάνουμε τα ψώνια μας. Τέλος θα επισκεφθούμε το Allu Fun Park καθώς και άλλα κέντρα διασκέδασης.

Η προετοιμασία μας για αυτήν την εκδρομή ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι τόσο καιρό περιμέναμε. Για την συγκέντρωση των χρημάτων ξεκινήσαμε από την Α΄ κιόλας Γυμνασίου  δίνοντας κάποιο χρηματικό ποσό στο ταμείο της τάξης. Στη Β΄ Γυμνασίου συνεχίσαμε να μαζεύουμε χρήματα με τον ίδιο τρόπο ενώ φέτος στη Γ΄ τάξη συγκεντρώσαμε χρήματα μέσω διάφορων δραστηριοτήτων (χοροί, ημερολόγια, λαχειοφόρος αγορά κ.λ.π.).

Πλέον περιμένουμε την 18η Μαΐου για να απολαύσουμε το τετραήμερο μας ταξίδι στην Αθήνα και να γνωρίσουμε από κοντά την πρωτεύουσα της χώρας μας. Πιστεύουμε πως θα είναι μια ξεχωριστή εκδρομή για εμάς και ότι θα μας μείνει αξέχαστη.

 Γράφουν οι μαθητές του Γ2, Μπέτας Γιάννης και Τζουκμάνης Δημήτρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *